Scholing

Om effectief gebruik te kunnen maken van de digitale omgeving met alle spelvormen, werkmateriaal en oefeningen is scholing noodzakelijk.

Scholingsmogelijkheden:

  • De  online scholing . Deze scholing is op het eigen beeldscherm en in eigen tijd te volgen.
  • De Scholingsdag.  De scholingsdagen worden tenminste één keer per jaar in zowel zuid- als noord Nederland gehouden. 
  • Een scholingstraject van 4 dagdelen, Deze vorm van scholing kan op bestuurs/stichtingniveau worden afgenomen en inhouse worden gegeven.
Daarnaast verzorgt Programma Fonemisch Bewustzijn nog tal van workshops.

Certificering en abonnement
Het volgen van bovengenoemde scholingen geeft recht op een certificaat. Dit Certificaat geeft aan dat u geschoold bent door Programma Fonemisch Bewustzijn en daarmee efficient en correct alle lesmateriaal en informatie (kennis) in kunt zetten. 

Bij alle scholingsvormen krijgt u een gratis abonnement op de digitale omgeving van het programma. Dit gratis abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd.

Alle trainingen en workshops kunnen ook in-house worden gegeven. Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven voor groepstrainingen vindt u hier

Betalen en annuleren
Na inschrijving ontvangt u of desgewenst uw werkgever, een factuur voor deelname. Annuleren is toegestaan tot 5 werkdagen voor de scholingsdatum. Natuurlijk ontvangt u dan uw inschrijfgeld terug.  Bij te weinig deelname zullen wij de scholing verschuiven of annuleren. In dat geval nemen wij contact met u op om nieuwe afspraken te maken.

Op deze pagina ziet u altijd het actuele overzicht van de opleidingen en workshops van Programma Fonemisch Bewustzijn.

 Gratis uitproberen

U kunt een gratis account voor de Demo-omgeving  aanvragen. Op deze manier kunt u op uw gemak kennismaken met de leeromgeving en een beeld vormen van het programma. Heeft u vragen of liever persoonlijk contact? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 050-2102020

Meer over de demo omgeving >